EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Retencions per una nova esllavissada de pedres a la C-17

Retencions per una nova esllavissada de pedres a la C-17..
última actualització: 02-10-2016 (11:46)
Els Bombers treballen aquest matí per sanejar un talús del costat de la C-17 a l'altura de Tagamanent després que hi hagi hagut una petita esllavissada de pedres en aquest punt. Està situat entre l'antiga Casanova i l'entrada al nucli de la Pedralba, en sentit nord. Hi ha retencions.

Una petita esllavissada de pedres talla un carril de la C-17 a l'altura de Tagamanent. Ha passat prop del quilòmetre 36, segons informa el Servei Català del Trànsit. És entre l'antiga masia de la Casanova i l'entrada al nucli de la Pedralba, en direcció Vic.

El tall del carril dret provoca retencions que ja arriben fins a l'altura dels túnels de Figaró, uns tres quilòmetres al sud del punt de l'incident.

Els Bombers treballen amb una camió amb escala per sanejar el marge de la carretera on han caigut les pedres.

L'esllavissada s'ha produït uns tres quilòmetres al sud del punt on la caiguda d'una pedra va provocar la mort a una conductora de 29 anys i veïna de Manlleu, dijous passat. Una roca d'uns 50 quilos va caure just damunt de la posició de la conductora quan passava el vehicle, que circulava en direcció Vic.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal