EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Queixes per la senyalització de la variant de Calldetenes, inaugurada ara fa només una setmana

Queixes per la senyalització de la variant de Calldetenes, inaugurada ara fa només una setmana..
última actualització: 23-09-2017 (10:51)

Víctor Palomar
Alguns vehicles van a parar per error al polígon i encara hi ha camions que passen pel centre del poble

La nova variant de Calldetenes s’ha inaugurat amb mancances en la senyalització. Així ho han denunciat diversos usuaris que han fet arribar les seves queixes a l’Ajuntament i també a EL 9 NOU. Hi ha hagut camions que aquesta setmana encara han passat pel mig del poble perquè venint de Vic no hi ha cap senyal que indiqui que hi ha una nova carretera que substitueix l’anterior. I també, en la segona rotonda direcció a Sant Julià els conductors tenen tendència a agafar la primera sortida i no la segona, que és la que permet continuar per la variant. Els vehicles que agafen aquesta primera sortida van a parar al polígon de Calldetenes amb l’inconvenient que no està ben senyalitzada la sortida i alguns dels conductors també van a parar de nou al centre del poble.
Des de l’Ajuntament de Calldetenes han confirmat que han rebut queixes per la senyalització i que les traslladaran a la Diputació de Barcelona, que és qui s’ha encarregat de les obres. Des del municipi s’han instal·lat aquesta setmana a les dues rotondes del mig del poble senyals que prohibeixen la circulació de camions. L’Ajuntament també ha contactat amb els Mossos d’Esquadra per tal de fer controls i informar els conductors de camions de la prohibició de circular pel centre.
També han fet arribar la seva queixa a EL 9 NOU veïns del barri de les Quatre Estacions que critiquen que hi ha voreres que no tenen continuïtat i els obliguen a donar volta per anar a casa seva. Altres usuaris han mostrat la seva sorpresa perquè l’autobús té la parada al mig de la carretera i obliga la resta de vehicles a esperar-se mentre pugen i baixen els ocupants.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal