EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Josep Rull inaugura la variant de Calldetenes i l’accés de Sant Julià a l’Eix Transversal

Josep Rull inaugura la variant de Calldetenes i l’accés de Sant Julià a l’Eix Transversal..
última actualització: 22-09-2016 (10:55)
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, encapçalaven una nodrida representació institucional, amb la presència de la majoria dels alcaldes de la comarca i nombrosos veïns, per donar la benvinguda a les noves infraestructures. Primer entre Sant Julià i Vilalleons, el primer dels actes d'inauguració servia per celebrar el nou enllaç amb Eix Transversal, que resol el trànsit de vehicles pesants per dintre el poble -després d'estudiar i discutir llargament diversos possibles traçats- i faciliten l'accés al polígon de la Quintana.

En el cas de Calldetenes entrava en funcionament la nova variant que es converteix en una alternativa a la transitada travessera urbana que partia fins ara la població. Després de múltiples endarreriments en l'execució d'una obra que va començar a tramitar-se ja fa 10 anys, aquí la nova carretera suposa un guany decisiu en seguretat i permet rescatar el centre del poble.

Més enllà de la dimensió municipal, en cada cas, els diversos representants institucionals es felicitaven també del treball conjunt, tot i els punts de discrepància, i posaven les obres com a exemple de la necessitat de cooperació entre ajuntaments veïns. Les noves carreteres, a més a més, permeten valoritzar a una altra infraestructura viària de més envergadura.

El cost total de les obres s'enfila per sobre dels cinc milions d'euros. Les restriccions pressupostàries han obligat a buscar el màxim de complicitats entre les diferents administracions i el concurs de la Diputació de Barcelona, tal com recordava la seva presidenta Mercè Conesa amb voluntat d'actuar com a institució de país, s'ha tornat a convertir en decisiva.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal