EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Deu nedadors del CN Vic-ETB pateixen una intoxicació lleu per una fuita de clor a la piscina d’entrenaments

Deu nedadors del CN Vic-ETB pateixen una intoxicació lleu per una fuita de clor a la piscina d’entrenaments..
última actualització: 20-09-2016 (10:17)
Deu nedadors del CN Vic-ETB, de les categories aleví i infantil, van ser atesos aquest dilluns a Urgències de l'Hospital Universitari de Vic a causa d'una intoxicació lleu patida a la piscina d'entrenaments. Tret d'una nena que ja tenia una patologia respiratòria prèvia, la resta van ser donats d'alta el mateix dilluns al vespre, segons han confirmat des del mateix club.

Els fets van passar a quarts de set de la tarda. La piscina d'entrenaments va ser buidada i reomplerta la setmana passada. En aquest procés, segons la hipòtesi més plausible, va quedar una bossa d'aire en el circuit que podria contenir una concentració d'un producte químic, probablement clor. La bossa d'aire va acabar entrant ahir a la piscina quan hi havia una vintena de nens nedant i altres accedien a la instal·lació. Deu dels que es banyaven van patir molèsties diverses com marejos, coïssor als ulls o problemes respiratoris i van ser traslladats a urgències on se'ls van diagnosticar intoxicacions lleus.

Ara el club està a l'espera d'un últim informe tècnic per tancar el cas. Mentrestant, la piscina d'entrenament està tancada. Aquesta piscina, normalment, està restringida als nedadors del club i no està oberta a la resta d'usuaris. La resta d'instal·lacions funcionen amb normalitat.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal