EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Denuncien un taxista a Tona per treballar en un municipi on no té llicència

Denuncien un taxista a Tona per treballar en un municipi on no té llicència..
última actualització: 16-09-2016 (13:59)
COMUNICAT DELS MOSSOS D'ESQUADRA

Els Mossos d’Esquadra denuncien un taxista a Osona per exercir l’activitat en un municipi on no tenia llicència

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra del Sector de Trànsit de Vic van denunciar el dia 13 de setembre, un home de 60 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tona (Osona), per realitzar serveis de taxi en un terme municipal diferent al que correspon la llicència de transport urbà.

A principis d’aquest mes els mossos van tenir coneixement que a la població de Tona (Osona) hi havia taxis que estaven donant servei sense autorització. Arran d’aquest fet, els mossos del Sector de Trànsit de Vic van muntar un dispositiu per tal de comprovar aquestes irregularitats.

El passat 13 de setembre, pels volts de les nou del matí, es va detectar un vehicle que es disposava a realitzar un servei de taxi de la població de Tona fins a Vic.

Els agents van aturar el vehicle i després de realitzar la corresponent inspecció van detectar que el taxi tenia llicència per desenvolupar l’activitat al municipi de Vic, però no a Tona, per tant no podia carregar passatgers d’aquesta població.

Així doncs, els mossos van denunciar al taxista per una infracció administrativa en el marc de l’article 141.16.1 de la LOTT per realitzar el servei en un terme municipal diferent al que correspon a la llicència de transport urbà.


L’operatiu continuarà obert amb controls per poder detectar més infraccions de la mateixa tipologia.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal