EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

La variant de Calldetenes i l’enllaç de l’Eix a Sant Julià de Vilatorta s’obriran el 17 de setembre

La variant de Calldetenes i l’enllaç de l’Eix a Sant Julià de Vilatorta s’obriran el 17 de setembre..
última actualització: 17-09-2016 (8:02)

Agustí Danés
Els ajuntaments tenen constància que el conseller Rull farà una doble inauguració

La variant de Calldetenes i l’enllaç de l’Eix Transversal a Sant Julià de Vilatorta finalment entraran en servei el 17 de setembre. Així els consta als ajuntaments de Calldetenes i Sant Julià de Vilatorta. Els respectius alcaldes, Marc Verdaguer i Joan Carles Rodríguez, han confirmat a EL 9 NOU que la previsió és que el 17 de setembre el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, faci una doble inauguració. L’enllaç a Sant Julià des de l’Eix Transversal ja està acabat; a la variant de Calldetenes s’hi estan fent els últims retocs. Tant Verdaguer com Rodríguez es mostren “molt contents” que ja hi hagi data d’obertura.
D’aquesta manera es posaran en servei dues obres reivindicades des de fa anys. A la variant de Calldetenes s’hi van reprendre les obres a finals de juliol per realitzar-hi els acabats definitius. En concret, una partida de 49.000 euros per a millora de camins i protecció de talussos i una de 14.000 per a enjardinament i plantacions. Paral·lelament, s’està acabant d’executar l’última part d’una partida de 266.000 euros per a obres complementàries que ja s’havia començat a fer però que no s’havia pogut culminar perquè anava parcialment lligada amb els treballs actuals. A banda d’aquestes partides, la inversió va ser d’1,98 milions més IVA. Els treballs han anat a càrrec de l’empresa Pasquina.
Pel que fa a l’enllaç de l’Eix a Sant Julià de Vilatorta, les obres del qual van patir un endarreriment per la canalització del gas natural –s’aprofita l’obra per fer-hi passar la canonada perquè la companyia pugui prestar aquest servei al municipi–, van tenir un pressupost de licitació de 3,19 milions, IVA inclòs. Els treballs han anat a càrrec d’una UTE integrada per Àrids Romà i Rubau Tarrés.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal