EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Prous Institute aporta 20.000 euros a la UVic-UCC per fomentar la recerca

Prous Institute aporta 20.000 euros a la UVic-UCC per fomentar la recerca..
última actualització: 05-09-2016 (19:43)

La col·laboració es destinarà a donar suport al desenvolupament de molècules més eficaces i segures. Gràcies a aquest acord, la companyia formarà part del Consell de Mecenatge de la Fundació Universitària Balmes (FUB), entitat titular de la Universitat

Prous Institute for Biomedical Research (Prous Institute) ha signat un acord de col·laboració amb la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) pel qual dóna 20.000 euros per impulsar projectes de recerca.

En un acte a l’Ajuntament de Vic, el rector de la UVic-UCC, Dr. Jordi Montaña, i el vicepresident de Prous Institute, Dr. Josep Prous, han rubricat aquest conveni, que té com a objectiu descobrir i desenvolupar medicaments més eficaços i segurs des d’una perspectiva global de les patologies i de les interaccions entre fàrmacs.

Segons Josep Prous, vicepresident de Recerca i Desenvolupament de Prous Institute, “som una empresa que aposta per la investigació bàsica que s’està fent en les universitats del nostre país, i més concretament en projectes basats en l’excel·lència científica enfocats a millorar les tecnologies de descobriment i desenvolupament de nous fàrmacs”. Afegeix que “la UVic-UCC té projectes molt innovadors en aquesta àrea, i és una de les raons clau per les quals hem decidit col·laborar amb la institució”.

Avui dia, la UVic-UCC té 25 grups de recerca i 10 càtedres que desenvolupen l’activitat investigadora, clarament orientada a generar coneixement i traslladar-lo a la societat. Durant la signatura, Jordi Montaña, rector de la UVic-UCC, ha mostrat la “màxima satisfacció per aquest acord que demostra la gran tasca i la bona recerca que s’està fent a la nostra universitat en l’àmbit de la salut”. Segons ha dit, “amb la docència i la recerca que impulsem estem preparats per acollir una Facultat de Medicina que ens permetrà fer un gran pas endavant”. Per Montaña, aquest conveni permet a la Universitat avançar en mecenatge i ha assegurat que “no serà l’últim conveni que signarem”.

El tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Dr. Josep Arimany, que ha presidit l’acte en delegació de la presidenta del Patronat i alcaldessa de Vic, Anna Erra, ha manifestat l’agraïment del Patronat per la “signatura d’un conveni que demostra la confiança de Prous Institute amb una Universitat jove i amb vocació internacional”. De la seva banda, el vicerector de Recerca i Professorat, Jordi Villà, ha explicat que la recerca de la UVic-UCC viu un moment molt interessant en el qual “l’aposta per les persones i el talent ha permès aconseguir un creixement exponencial en els darrers anys”.

A partir d’aquest acord, que se suma a altres inversions de la companyia biotecnològica en la recerca procedent de l’àmbit acadèmic, la UVic-UCC reconeix Prous Institute com a protector dins el Pla de Patrocini i Mecenatge de la Fundació Universitària Balmes (FUB), entitat titular de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. El vicepresident de Recerca i Desenvolupament de la companyia biotecnològica podrà formar part del Consell de Mecenatge de la institució i assistir a totes les reunions d’aquest organisme.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal