EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Sora farà un pont nou al camí de Cussons per millorar-ne la seguretat

Sora farà un pont nou al camí de Cussons per millorar-ne la seguretat..
última actualització: 08-09-2016 (13:35)

Guillem Rico

Els veïns de Sora comptaran amb un pont nou al camí de Cussons a finals d’aquest setembre. Els propers dies han de començar les obres de la nova plataforma que substituirà l’actual, que es va construir l’any 1951. L’alcaldessa, Janna Locher (CiU), explica que la infraestructura actual “és molt estreta i està en mal estat”, per la qual cosa ja feia temps que els veïns de la zona reivindicaven que es fessin millores.
La construcció del nou pont del camí de Cussons, que anirà a càrrec de Construccions Icart, SA, té un cost de 74.294,96 euros amb IVA inclòs, uns 11.000 menys del que es va licitar. La nova infraestructura serà més ampla i estarà més alçada. El pont nou serà de formigó armat, amb estreps simètrics a banda i banda de la riera i un tauler format per vuit bigues pretensades amb bigues en forma de T invertida. Fins ara, l’amplada no era suficient pel pas còmode de vehicles agrícoles i això feia que no s’hi poguessin instal·lar proteccions com baranes i això “dificulta el pas de vehicles i vianants d’una forma segura”, diu Locher. El pont de 1951 feia una amplada de 3,40 metres i ara en farà 5,35 i pel que fa a l’alçada sobre la llera s’augmenta en 50 centímetres.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal