EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Prohibeixen a bicicletes i vianants passar pel túnel del Figaró de la C-17

La mesura només s’aplica en direcció al Vallès

Prohibeixen a bicicletes i vianants passar pel túnel del Figaró de la C-17..
última actualització: 29-08-2016 (20:00)
El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha decidit prohibir el pas de persones i ciclistes per la calçada en sentit sud del tram de la C-17 a Figaró que inclou el túnel. La decisió, que es va fer efectiva fa algunes setmanes, s’ha adoptat per motius de seguretat i perquè hi ha una via alternativa propera: el recorregut pel nucli urbà a través del carrer Ramon Mestre, la carretera de Ribes i l’antiga N-152a, que connecta amb la C-17 passat el túnel. La limitació no afecta els ciclomotors, que poden continuar circulant per aquest sector. En canvi, la prohibició no s’ha aplicat a la calçada en sentit nord, perquè aquí no hi ha cap vial proper que sigui alternatiu. Cap dels dos túnels de Figaró no tenen voral practicable. Només hi ha una vorera elevada alguns centímetres de la calçada.
Segons han explicat fonts de la conselleria a EL 9 NOU, sempre que hi ha una alternativa es prohibeix el pas de vianants i ciclistes per túnels.
La C-17 té consideració d’autovia des de Centelles en direcció nord. Al tram osonenc i al ripollès, la reforma integral de la carretera va permetre l’eliminació de tots els accessos directes creant calçades laterals en alguns trams, com a l’altura de Tona. En canvi, al Vallès no es va fer. Tot i que també és una via desdoblada amb una mitjana central que separa els dos sentits de circulació, el tram vallesà de la C-17 no té consideració d’autovia. Aquest fet possibilita que hi passi gent a peu o que hi circulin ciclistes i també ciclomotors.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal