EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Detingut ’in fraganti’ a Vic robant joies

Detingut ’in fraganti’ a Vic robant joies..
última actualització: 29-08-2016 (11:00)
Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns passat un veí de Vic de 26 anys, del qual no s’ha facilitat la identitat, com a presumpte autor d’un robatori amb força. A primera hora de la tarda, una veïna va alertar que un home estava forçant la porta d’una casa del carrer Montserrat.
Dues patrulles dels Mossos s’hi van adreçar i van localitzar l’home, que sortia per darrere; llavors aquest va tornar a entrar per amagar-se. Els agents van entrar al domicili i van comprovar que totes les habitacions estaven regirades. Finalment, van trobar el lladre amagat a les golfes, i després d’un forcejament el van acabar detenint. En aquest moment, li van trobar un ganivet de cuina de 25 centímetres de fulla.
Els Mossos van recuperar, amagades a les golfes, les joies que s’havien robat. El detingut va passar aquest dimarts a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció de Vic i el jutge va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal