EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Detinguts per cultivar marihuana a Manlleu

Detinguts per cultivar marihuana a Manlleu..
última actualització: 29-08-2016 (9:44)

Tenien 582 plantes en una nau industrial

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Manlleu van detenir, entre dissabte i diumenge de la setmana passada, dos homes de 49 i 26 anys, veïns de Roda de Ter i Manlleu, dels quals no se n’ha facilitat la identitat, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.
L’operació va començar quan dissabte van rebre l’avís d’uns ciutadans que haurien vist uns moviments sospitosos en una nau del polígon industrial de Manlleu. Posteriorment, quan la Policia Local va fer les comprovacions pertinents, va localitzar la plantació. Dins la nau es van intervenir 582 plantes de cànnabis en diferents estats de floració. Els agents van comprovar que la nau estava perfectament habilitada per al cultiu intensiu, amb els pertinents sistemes de ventilació, de reg i d’enllumenat.
Els Mossos, després de diverses indagacions, van identificar la persona que tenia la nau llogada. El mateix dia, quan va saber que l’estaven buscant, es va lliurar voluntàriament a comissaria. La investigació va concloure l’endemà amb la detenció d’una altra persona relacionada amb la plantació. Els detinguts van passar aquest dilluns a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Vic.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal