EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

ERC de Tona es mulla sobre la festa major

ERC de Tona es mulla sobre la festa major..
última actualització: 18-08-2016 (12:28)
VALORACIÓ D'ERC TONA DE LA FESTA MAJOR DE TONA 2016

Fa una setmana que va acabar la Festa Major de Tona 2016 i el grup d'ERC Tona creiem que és el moment per comentar alguns dels fets que l'han marcada aquest any.

D'una banda, ens agradaria opinar de les diverses cartes que es van enviar als tonencs i tonenques dies previs a la Festa Major en que, la Coordinadora de la Festa Jove i l'Ajuntament s'intercanviaven comentaris i acusacions-responsabilitats a un nivell que creiem que no és propi d'un consistori. Des d'ERC Tona som partidaris del diàleg per arribar a acords entre tots, escoltant les diferents propostes i tenint especialment en compte, les aportacions dels grups encarregats de desenvolupar i portar a terme qualsevol esdeveniment perquè confiem en que sempre es pot arribar a unes solucions que acontentin a tothom (cedint cadascú una mica, si cal!) i que és innecessari arribar a aquest tipus d'accions.

De l'altra, com és inevitable, volem afegir alguns apunts sobre la mala gestió del final de festa per part de l'Ajuntament i, en especial, de l'alcalde, el gerent i la regidora i tècnic de cultura que van ser incapaços de "salvar" el final de festa, dels actes més esperats. No podem entendre la decisió de no traslladar el concert, ball de confeti i disco mòbil al pavelló, existint un comunicat d'avís de l'INUNCAT transmès des del Centre de Coordinació operativa de Catalunya (CECAT) referent a xàfecs intensos entre els dies 9 i 10 d'agost a Osona, entre d'altres comarques. No es tractava de tempestes imprevisibles sinó que el servei de Meteorologia de Catalunya feia dies que ho anunciava...

Un cop presa aquesta errònia decisió, però, volem FELICITAR la iniciativa popular que va superar amb escreix la voluntat i capacitat d'acció de tot un Ajuntament i que va ser capaç, en una hora, d'organitzar una festa "alternativa" amb els mitjans dels quals es disposaven al moment, per poder celebrar el final de Festa Major de Tona 2016 amb la participació de diferents Dj's improvisats. Sens dubte, una mostra d'iniciativa ciutadana que amb el diàleg i la cooperació organitzativa va aconseguir que tonencs i tonenques, poguessin acabar la Festa Major com s'ha fet durant tants anys, amb un ball de confeti que, malgrat que no va acabar portant la calma després de la tempesta, si que va ser una lliçó d'inciativa i participació ciutadana en majúscules!

Gràcies a tots els que ho vareu fer possible!


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal