EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Ripoll tanca per segon any l’accés de vehicles a Molins de Vilardell

Ripoll tanca per segon any l’accés de vehicles a Molins de Vilardell..
última actualització: 30-07-2016 (16:30)
Ripoll
J.R.
Evitar que 90 vehicles aparquin com ho havien fet fa alguns anys al camí de Molins de Vilardell és un dels objectius de la mesura preventiva que ha emprès l’Ajuntament de Ripoll. Per segon any consecutiu l’accés que hi ha a la carretera de les Llosses cap a aquest paratge estarà controlat cada cap de setmana d’estiu per un vigilant. Només els cotxes dels residents tindran pas obert, si bé hi podrà passar tothom que hi vagi a peu o en bicicleta.
L’alcalde, Jordi Munell, explica que estan obligats a “garantir l’accés de bombers i ambulàncies” a banda de vetllar per la seguretat veïnal d’un camí on hi ha diversos masos amb nens i amb bestiar. L’any passat ja es va establir el mateix control, i s’hi va reduir l’impacte no només pel que fa al trànsit sinó també ambiental. Amb aquesta mesura s’ha aconseguit que aquelles basses no es converteixin en una rèplica del Torrent de la Cabana, a Campdevànol, esdevenint un maldecap constant pel municipi, i en una zona devastada per la massificació.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal