EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Enric Gràcia es perfila com a nou alcalde de Planoles

Enric Gràcia es perfila com a nou alcalde de Planoles..
última actualització: 29-07-2016 (19:21)

Cèlia Forment
Jeroni Marín entrarà com a regidor després de la dimissió de Txema Corcuera

Planoles segueix navegant pel debat intern de qui serà el nou alcalde del poble. Després de diverses trobades encara no hi ha confirmació oficial de quina serà la cara que dirigirà la resta de mandat després de la dimissió de l’alcalde, Txema Corcuera (CiU), però tot apunta que el regidor Enric Gràcia serà qui ocuparà el càrrec. Gràcia, micòleg professional i ex-professor de Micologia a la Universitat de Barcelona, va començar la seva trajectòria en la política local en les passades eleccions del maig del 2015, fent tàndem amb Corcuera al capdavant de la llista de CiU.
Planoles ja tindria alcalde si no s’hagués suspès el ple extraordinari que estava previst per aquest passat dimecres. La Junta Electoral Central va advertir només unes hores abans que comencés la sessió que aquesta no era legal fins que el consistori comptés amb tots els seus regidors. El substitut de Corcuera no havia pres encara possessió del càrrec i, per tant, va ser necessari posposar el ple extraordinari.

L’endemà mateix es va nomenar el nou regidor. És Jeroni Marín, ja amb trajectòria política al municipi en ser el cap de llista per a Convergència i Unió l’any 2011. Diumenge al vespre ja es va celebrar una reunió per tal de decidir alcalde, però no hi va haver acord. La reunió va continuar dilluns però caldrà esperar a la votació oficial per saber qui serà.

Darrere la dimissió de l’alcalde hi ha malestar dins de l’equip de govern que s’arrossegava des de feia mesos. Durant el ple en què es va fer efectiva la dimissió de Corcuera, l’oposició de GpP va fer públic que havia rebut fins a dues ofertes per part de diferents regidors del mateix equip de CiU –una d’elles per part del que era alcalde– per presentar mocions de censura i donar-los a ells l’alcaldia. Corcuera va denunciar incompatibilitats greus dins l’equip de govern i va dir estar decebut del seu equip.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal