EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Troben enterrat a Sant Julià el cos de l’home mort d’un tret a Vic

Troben enterrat a Sant Julià el cos de l’home mort d’un tret a Vic..
última actualització: 25-07-2016 (14:06)

Els Mossos també van localitzar l’arma de foc utilitzada en un pis de la capital osonenca

Dijous, finalment, gràcies a la confessió del detingut, agents de la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos van localitzar en una zona boscosa situada a la carretera que va de Sant Julià de Vilatorta a la Fullaca el cadàver de la víctima. Estava enterrat. També van trobar el lloc on va amagar l’arma de foc amb què va cometre el crim. Era en un pis però no ha transcendit el lloc exacte, ni si era al mateix lloc on es va produir el crim. Només que era a Vic.

Amb l’aparició del cadàver i l’arma del crim, els investigadors han pogut tancar el cercle. Fins ara, hi havia un home a presó acusat d’un presumpte homicidi però no hi havia cadàver. La investigació, però, estava molt avançada. La policia tenia diversos testimonis que hi havia hagut una baralla que va acabar amb una ferida mortal del ciutadà xinès en un pis situat al número 5 de la rambla del Carme. Els investigadors van trobar restes de sang al pis i també al vehicle del sospitós. L’home hauria intentant netejar les taques però no ho va aconseguir del tot. Les proves eren tan evidents que el jutge instructor del cas va ordenar l’ingrés a presó preventiva del sospitós, el dia 12 de juliol, acusat d’un presumpte delicte d’homicidi tot i que ell negava els fets, no hi havia ni el cadàver, ni l’arma del crim.
El cas continua sota secret de sumari i no ha transcendit els motius perquè l’acusat suposadament va acabar amb la vida del seu compatriota. Els Mossos d’Esquadra van rebre la denúncia d’un familiar de la víctima que els va comunicar que havia desaparegut. Tot i que tenia la família a Barcelona, la víctima durant la setmana vivia en aquest pis de la rambla del Carme de Vic.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal