EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Més de 400 creus a la plaça Major de Vic inicien la campanya d’estiu de l’ANC

Més de 400 creus a la plaça Major de Vic inicien la campanya d’estiu de l’ANC..
última actualització: 25-07-2016 (15:04)

Ramon Anglada

Aquest divendres més de 400 creus grogues plantades a la plaça Major de Vic van denunciar les converses telefòniques entre el ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, i l’excap de l’Oficina Antifrau de Catalunya, segons les quals conspiraven contra el sistema sanitari català. Al matí, en diferents hospitals i ambulatoris es van repartir díptics explicant el problema sanitari. Dissabte, aquesta mateixa acció es va fer davant el monestir de Ripoll. I és que l’objectiu de la campanya de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) és fer visibles els greuges que l’Estat espanyol provoca a Catalunya.

En la roda de premsa de presentació del divendres a les 5 de la tarda, el coordinador de la Comissió de Mobilització de l’ANC, Oriol Codina, va destacar que al llarg de l’estiu, fins al 4 de setembre, es portaran a terme diferents accions reivindicatives arreu del territori català. Entre els temes denunciats hi haurà la crisi dels refugiats, la xarxa ferroviària o la manca de sobirania catalana.
Codina va explicar que “un gruix important dels actes es traslladaran a la costa per poder fer arribar les denúncies a molta més gent”.

Jordi Sànchez, president de l’ANC, va destacar que el principal objectiu de la campanya és “crear un fort impacte visual al carrer a través de performance per evidenciar els greuges que rep Catalunya”. Es portaran a terme arreu del territori per “anar sumant voluntats i que la població s’adoni de la necessitat de canviar d’Estat per millorar la qualitat de vida”, detallava Sànchez.

Un dels altres aspectes de la campanya serà la internacionalització de la situació catalana; per això, explicava Codina, “es repartiran díptics als turistes a Barcelona i la setmana abans de l’Onze de Setembre les assemblees exteriors de l’ANC faran visibles aquests greuges en diferents països” i afegia que el dimarts vinent es donaran més detalls de com serà l’acte de la Diada Nacional.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal