EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Acaben les obres de millora dels vestidors del camp del Manlleu

Acaben les obres de millora dels vestidors del camp del Manlleu..
última actualització: 21-07-2016 (11:02)

Aquests treballs s’han realitzat durant el mes de juny i han tingut un cost de 24.547,10 euros. La Diputació de Barcelona ha atorgat un ajut econòmic per fer front a l’import total de la despesa.

El passat mes de juny es van acabar les obres d’arranjament dels vestidors del camp municipal d’esports de Manlleu. Aquests treballs, que han tingut un cost de 24.547,10 euros, s’han dut a terme amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, que ha atorgat un ajut econòmic per fer front a l’import total de la despesa.

Les obres han consistit en la substitució del paviment existent per gres antilliscant, instal·lació de noves dutxes i millora de les existents, renovació de sanitaris, col·locació de nous revestiments a les parets, tractaments de les humitats i fongs i incorporació de nous bancs i penjadors.

El resultat final representa una millora estètica i funcional molt important dels vestidors, ja que s’ha millorat en la qualitat dels paviments i revestiments, en la capacitat de les dutxes i en les condicions generals de salubritat.
Manlleu, juliol de 2016


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal