EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Calldetenes, capital del cotxe elèctric

Calldetenes, capital del cotxe elèctric..
última actualització: 19-07-2016 (10:06)
"En el marc de la Setmana de l’Energia i amb la voluntat de conscienciar la població en matèria d’eficiència energètica, des de l’ajuntament de Calldetenes es van impulsar un seguit d’activitats amb voluntat sostenible. La darrera, va ser l’exposició “El vehicle elèctric” i la mostra d’automòbils del 10, 11 i 12 de juliol. Es van ubicar a la plaça Onze de Setembre cinc models de les marques Renault, Nissan, Mercedes-Benz i Volkswagen, cedits per Autotransversal, Rovira Motor, AutoSuministres Motor i Sarsa Motor Vic, respectivament.

Des de l’organització, es fa una valoració positiva de la mostra de vehicles elèctrics i es vol apostar de nou per aquesta activitat en el proper any, amb la voluntat d’ampliar-la i millorar. Durant aquests tres dies, van passar per l’exposició des de curiosos, coincidint amb el mercat setmanal, fins a persones realment interessades o ja coneixedores d’aquest tipus d’automòbils. En aquest sentit, es valora positivament l’afluència de visitants i l’interès demostrat".


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal