EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Els bombers continuaran treballant a Sant Feliu Sasserra per evitar que el foc revifi

Els bombers continuaran treballant a Sant Feliu Sasserra per evitar que el foc revifi..
última actualització: 19-07-2016 (9:47)
NOTA DE PREMSA

Els Bombers de la Generalitat continuen treballant en l'incendi de Sant Feliu Sasserra

· L’incendi de vegetació agrícola d’ahir a Juià, extingit

Durant aquesta passada nit els Bombers de la Generalitat, atesa l’evolució favorable de l’incendi, han anat retirant esgraonadament efectius de la zona afectada. Al lloc s’han quedat els efectius de sis dotacions dels Bombers de la Generalitat que han estat repassant el perímetre de l’incendi declarat ahir a les 14.47 hores i que es va donar per estabilitzat als volts de les 19.00 hores.

Segons les darreres informacions, no s’han produït reproduccions a la zona afectada per l’incendi. Al llarg del dia d’avui, els bombers treballaran amb 4 dotacions en tot el perímetre per evitar que puguin produir-se reproduccions sobretot en les hores de major insolació, tenint en compte la previsió d’onada de calor per avui.

Recordem que el foc, segons informa el cos d’Agents Rurals, ha afectat una superfície de 92,39 hectàrees de vegetació (42,62 són arbrades i la resta, camps de conreu i sol urbà).

El Servei Català de Trànsit informa que, des de les 06.00 hores d’aquest matí, s’ha restablert la circulació a la carretera

D’altra banda, la Direcció General de Protecció Civil informa que els ajuntaments de Sant Feliu Sasserra, Sant Bartomeu del Grau i Prats de Lluçanès mantenen activats els seus Plans d’Emergències Municipals per incendis forestals.

A més del Bombers, també s’hi ha desplaçat agents del cos d’Agents Rurals i voluntaris de les Agrupacions de Defensa Forestal del Bages, d’Osona i del Lluçanès, entre d’altres.

Extingit l’incendi de vegetació agrícola d’ahir a Juià (Gironès)
Finalment, els Bombers de la Generalitat van donar per extingit, a les 23.16 hores d’ahir, l’incendi que es va declarar a la tarda al terme municipal de Juià. El foc, segons les dades facilitades pel cos d’Agents Rurals va cremar 6,28 hectàrees de rostolls.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal