EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

L’AEC Manlleu s’aboca a una junta gestora perquè ningú el vol presidir

L’AEC Manlleu s’aboca a una junta gestora perquè ningú el vol presidir..
última actualització: 17-07-2016 (18:49)

Laia Miralpeix
El primer equip comença la pretemporada aquest dilluns, amb Miquel Muñoz al capdavant

Dimarts a la nit va acabar el termini de presentació de candidatures per presidir l’AEC Manlleu. I ho va fer sense cap candidat ni llista a voler presidir el club. D’aquesta manera, no hi haurà eleccions per substituir en el càrrec Francesc Soler, que exerceix de president des de principis de juny després de la dimissió de Xavier Sancliment. Soler, però, que ja va anunciar que no tenia previst seguir en el càrrec, haurà de convocar una nova assemblea extraordinària que serà a finals de mes coincidint amb l’assemblea ordinària anual que serveix per fer balanç de la temporada esportiva i econòmica. Concretament serà el dijous 28 de juliol a 2/4 de 9 del vespre al local social del club.

L’assemblea extraordinària servirà per crear una junta gestora, que estarà formada per socis del club, i que seran els encarregats durant els propers tres mesos de portar la direcció de l’AEC Manlleu. Durant aquest període hauria de sortir la persona que volgués presidir el club i s’hauria de tornar a repetir el procés per crear una nova junta gestora ja que aquesta només tenen validesa per a tres mesos.

Pel que fa al primer equip, aquest dilluns es posarà en marxa. En aquests moments la plantilla consta de 18 jugadors, tot i que des de l’entitat no estan negociant amb un central que podria ser groc-i-vermell en les properes hores. De la plantilla de l’any passat segueixen Aroca, Ot, Seuma, Martí Soler, Manel Sala, Pol Coll, Uroz i Aumatell mentre que els nous fitxatges són Jandro, Trulls, Charly, Ivan Fernández, Sergi Mateu, Fredi, Dan Coll, Miki Poveda i Abde.

Per altra banda, les obres de substitució de la gespa artificial està previst que ho facin a principis d’agost. Per tant, el partit de Copa Catalunya amb el Barça B, el 31 de juliol, es podrà jugar al Municipal de Manlleu.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal