EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Municipis del Ripollès es van quedar durant dies sense repartiment de Correus

Municipis del Ripollès es van quedar durant dies sense repartiment de Correus..
última actualització: 18-07-2016 (16:36)

Jordi Remolins
A Molló van demanar a l’alcalde si els podia buscar una persona per cobrir les vacances

Diversos pobles del Ripollès han patit durant les primeres setmanes d’aquest mes de juliol la manca d’efectius per repartir les cartes. El mateix gabinet de comunicació de Correus ha reconegut els problemes de cobertura per manca de personal a les llistes de contractació de Camprodon, que és l’oficina que reparteix a Llanars, Molló i Beget. Fins dilluns passat no es va resoldre finalment aquesta incidència.

El mateix alcalde de Molló, Josep Coma, ho va viure de primera mà. La persona que reparteix les cartes va anunciar a finals de juny que faria vacances, i el poble es va estar fins al dia 5 de juliol sense correu. Aleshores, Coma va trucar a l’oficina de Camprodon, on li van explicar que no disposaven de personal i li van demanar que fes baixar algú a buscar les cartes. Coma raona que “nosaltres paguem el mateix que qualsevol altre ciutadà perquè ens donin aquest servei” i per això va insistir que aquesta no era la solució. Al migdia va rebre una trucada del cap de recursos humans a Girona explicant-li que no havien pogut contactar amb cap dels substituts de la borsa de treball que tenen a Camprodon per cobrir la plaça, i van convidar-lo a buscar algú des de l’Ajuntament, per poder-s’hi incorporar. L’alcalde mollonenc va fer difusió d’aquest anunci de feina al poble mateix, però tampoc va obtenir resposta, circumstància que tal com està el mercat laboral li resulta “estrany”. A partir de dilluns passat una persona de Llanars ha ocupat finalment aquest lloc de treball que dóna cobertura a diferents poblacions de la vall.
El problema no ha estat únicament a la Vall de Camprodon o al Ripollès. Altres municipis de la comarca com Campdevànol o Sant Joan de les Abadesses han patit el mateix tipus de problema, però com que han mantingut les oficines obertes el seu cas ha passat més desapercebut. El canvi de funcionament intern de les oficines, que ara no tenen competències per cobrir les mancances de personal per vacances, sinó que ho estructuren des del cap de província, ha provocat aquesta disfunció.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal