EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Protecció Civil de Torelló commemora els seus 25 anys amb diverses activitats i un acte institucional

Protecció Civil de Torelló commemora els seus 25 anys amb diverses activitats i un acte institucional..
última actualització: 14-07-2016 (9:34)
El divendres 12 de juliol de 1991, començava a caminar oficialment l’agrupació municipal de voluntaris de Protecció Civil de Torelló. En ben pocs dies s’havia gestat l’agrupació amb quatre voluntaris. Vint-i-cinc anys després, convertits en associació, catorze voluntaris i uns quants col•laboradors continuen mantenint viu el compromís de servei altruista, “pensant en el futur amb il•lusió i optimisme i amb moltes ganes de continuar treballant de manera altruista en tot el que se’ns encomani”.

Per això, aquest divendres s’han organitzat diferents activitats i un acte institucional a la Sala Noble de Can Parrella per tal de commemorar l’efemèride. Des de fa unes setmanes s’ha fet una crida pública per convidar als actes a totes aquelles persones que, en algun moment d’aquests anys, han format part de Protecció Civil Torelló o hi han col•laborat.

A partir de dos quarts de 8, els gegants i nans faran la crida a la festa pels carrers del nucli antic. I a partir de les 8, a la plaça de la Vila, hi haurà una exposició de vehicles d’emergència; un estand de l’associació de voluntaris de Protecció Civil; un estand del Grup de Recerca i Rescat Caní que farà una exhibició de recerca canina; un estand del grup Reanima (formació en reanimació cardíaca), que farà tallers de reanimació cardiopulmonar a ritme de música oberts a tothom; i una mostra de material d’enllaç i comunicació dels col•laboradors de ràdio de protecció Civil.

L’acte institucional tindrà lloc a les 8 del vespre, a la sala noble Can Parrella, amb la presència de responsables del cos de voluntaris i de les autoritats municipals.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal