EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Paula Camps, una jove talent

Paula Camps, una jove talent..
última actualització: 11-07-2016 (10:53)

Guillem Rico
L’alumna torellonenca ha estat premiada per la mitjana de notes

La torellonenca Paula Camps, que ha acabat el 1r curs de Batxillerat a l’institut Cirviànum, és una dels Joves Talents de Catalunya. Juntament amb 39 joves més de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat, des de dijous passat i fins diumenge va participar a Berga al Fòrum de Joves Talents de Catalunya, que premia els millors estudiants preuniversitaris del país. En el curs que ha acabat Camps ha obtingut una mitjana de 9,44 i per això la van seleccionar.

Camps explica que els van fer diverses ponències i que van crear cinc grups de treball de vuit persones. El seu va fer recerca sobre energia i transport i van explicar les conseqüències del canvi climàtic el darrer dia. En el mateix context van elaborar una proposta per conscienciar escoles i adults, per exemple, dels avantatges d’utilitzar el cotxe elèctric i van plantejar una xarxa bidireccional d’energia.

L’alumna assegura que “ha estat una experiència molt bona” en què hi ha hagut “molt bon ambient i vaig aprendre molt”. Això l’empeny a “continuar aprenent i a intentar canviar el sistema actual per millorar el món”.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal