EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Multen un veí de Manlleu per portar el CAT a la matrícula

Multen un veí de Manlleu per portar el CAT a la matrícula..
última actualització: 11-07-2016 (6:53)

Guillem Rico
La Guàrdia Urbana de Barcelona el va seguir i el va sancionar amb 200 euros

La Guàrdia Urbana de Barcelona va multar aquest dilluns un veí de Manlleu, Pere Castells, per portar l’adhesiu CAT a la matrícula del cotxe. Segons ha explicat a EL 9 NOU, quan el van parar per sancionar-lo “feia estona que em seguien”. Va ser des de la ronda de Sant Pere fins a arribar al carrer Pelai de la capital catalana. “Primer no li donava importància”, però quan va tenir la intenció d’anar a un aparcament subterrani el van parar, “em van demanar els papers del cotxe, van anar al cotxe patrulla” i van tornar amb una multa de 200 euros.

A la casella on consta el fet denunciat hi diu “No ajustar-se, les plaques de matrícula del vehicle ressenyat, a les prescripcions reglamentàries i portar un adhesiu amb distintiu CAT enganxat a la placa de matrícula”. En l’apartat d’observacions s’hi repeteix el mateix. Castells detalla que en demanar els motius els agents li van dir que “falsificava un document públic” i ell els va dir que els números de la placa de la matrícula, que són els que consten “als papers del cotxe”, no es tapen amb l’adhesiu.

El veí de Manlleu comenta que porta els adhesius a les dues plaques del cotxe des de fa cinc anys. De fet l’adhesiu li van donar en comprar un diari i “he anat per tot arreu i mai m’havien dit res”. Assegura que “em vaig indignar” i diu que no té intenció de retirar-los del vehicle. Aquesta no és la primera vegada que la Guàrdia Urbana de Barcelona sanciona per dur el CAT.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal