EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Més dies per al Mercat de Música Viva, que concentra les activitats a L’Atlàntida

Més dies per al Mercat de Música Viva, que concentra les activitats a L’Atlàntida..
última actualització: 23-06-2016 (12:11)

Jordi Vilarrodà
L’organització opta per fer una ‘sacsejada’ en la 28a edició, del 14 al 18 de setembre

Començarà el dimecres, concentrarà les activitats professionals a L’Atlàntida i tindrà entrades a preu únic de 3 euros. Així serà la 28a edició del Mercat de Música Viva de Vic, que tindrà lloc entre els dies 14 i 18 de setembre, i al qual l’organització ha volgut donar una sacsejada en qüestions organitzatives.
L’Atlàntida es consolida cada vegada més com a epicentre del MMVV. Si ja ho era amb les seves dues sales i amb les carpes que es munten a l’exterior, ara ho serà més amb la incorporació de tota l’activitat de contactes i negocis. “Per al contacte entre els professionals, pot ser més interessant tenir un lloc de referència molt clar, i no dos”, explicava Marc Lloret, director artístic del MMVV, en les presentacions que dimarts es van fer a Vic i Barcelona. També pensant en ells s’avança un dia l’inici del MMVV: dimecres hi haurà el concert inaugural i 9 actuacions més. Dijous i divendres seran els dies de més actuacions, i dissabte ja només quedaran els grans concerts de la plaça Major i el Sucre. “Tot s’avança per ajustar-ho a la realitat laboral”, diu Benjamí Dòniga, regidor de Fires i Mercats de Vic. En canvi, s’allarga pel diumenge amb un gran concert que, sota el títol d’Osona canta Osona, recull 40 anys de pop rock a la comarca. Dimecres, dijous i divendres, els concerts també començaran més aviat, “just quan acaba l’activitat al sector professional”, diu Lloret.
Els escenaris del MMVV seran els habituals, amb la incorporació de la sala Pasternak, on es farà cada dia la darrera actuació. L’escenari de la plaça de la Catedral, on es concentrava la programació off del MMVV, es trasllada a la plaça dels Màrtirs. Aquí hi haurà els concerts de les Cases de la Música, dels concursos Sona9 i VicSona i, enguany, una programació especial amb motiu dels 15 anys de l’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc). Altres novetats són la convocatòria d’un Concurs de Músics de Carrer, en el qual el públic podrà votar a través d’Instagram la millor formació que vegi actuar, i la nova entrada a 3 euros de preu únic per a qualsevol concert (els de dimecres seran tots gratuïts). El pressupost del MMVV d’enguany pujarà respecte al de l’any passat, de 833.000 euros a 847.000 euros, dels quals 360.000 vénen del Departament de Cultura.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal