El CP Vic empata contra el Liceo i acaba segon a la Lliga

El CP Vic empata contra el Liceo i acaba segon a la Lliga..
última actualització: 06-06-2016 (20:37)

Els de Pujalte en van tenir prou amb un punt per aconseguir el subcampionat

El CP Vic ha acabat l’OK Lliga en segona posició. L’empat aconseguit aquest dissabte davant el Liceo li permet acabar amb 63 punts, dos més que el conjunt de la Corunya, que ha finalitzat tercer.

Des de l’inici el partit va ser vibrant. Els vigatans es van avançar als dos minuts, però l’alegria per al conjunt de Ferran Pujalte va durar poc. Els locals van capgirar el marcador i amb dos gols de Jordi Bargalló i un altre de Josep Lamas es van posar 3 a 1 en un moment de desconcert vigatà. Va ser una primera part amb molts gols. El Vic va aconseguir escurçar la diferència en el marcador però els locals sempre van anar per davant en el marcador arribant al descans amb un 5 a 3 al seu favor.

El CP Vic va començar la segona part amb molta intensitat però amb menys gols. Romà Bancells va disposar d’un penal per fer el quart gol, però va fallar. La segona posició en joc va provocar nervis i molta pressió a la pista. No va ser fins al minut 39 quan l’electrònic es va tornar a moure. Va ser en una falta directa després d’una targeta blava a Jordi Bargalló. La falta la va llançar Ferran Font i va poder batre Xevi Malián per posar el 5 a 4 en el marcador.

El Liceu també va disposar d’una falta directa per tornar a posar un avantatge de dos gols, però en la desena falta del conjunt vigatà Pau Bargalló no va estar encertat davant Carles Grau.

A manca de deu minuts per al final els vigatans es van llançar a l’atac i van trobar la recompensa del gol de l’empat a 5 al minut 42 amb una diana de Romà Bancells que posava la igualada en el marcador. Un resultat que afavoria el Vic ja que amb el repartiment de punts en tenia prou per conservar la segona posició.
I així va ser. Els homes de Ferran Pujalte van jugar els últims minuts de partit amb el marcador a favor evitant riscos en defensa i sent conservadors en atac, tot i que van intentar aprofitar algun contraatac per sorprendre el conjunt gallec. Finalment l’electrònic del pavelló del Liceu no es va moure més, i en un partit de comiats de diferents jugadors pels dos conjunts el resultat final va ser d’empat a 5, que permetia al CP Vic aconseguir el segon lloc de la Lliga només superat pel Barça, que es va adjudicar el títol.