EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Nit Encatanda i primera Fira Circ de Manlleu

Nit Encatanda i primera Fira Circ de Manlleu..
última actualització: 20-05-2016 (18:23)

Manlleu estudia crear una única associació comuna de comerciants i restauradors

Després del Fòrum Econòmic i Social que Manlleu va celebrar a finals del mes passat, la ciutat estudia ara crear una única associació comuna de comerciants i restauradors

Segons l'Ajuntament, el treball comú de tots dóna molt bons resultats i així ho certifiquen activitats com la Nit Encantada, que se celebra aquest cap de setmana juntament amb la primera Fira Circ. El programa arrenca ja avui i, en el marc de la fira, el Passeig del Ter acollirà cinquanta parades d'alimentació, artesania, productes de moda i joguines. També hi haurà una desena d'espectacles i tallers gratuïts aptes per a tots els públics.

Un mag, food trucks amb diverses cuines del món i una parada amb quadres d'imatges de circ completaran una fira que Manlleu preveu repetir cada any, i que segons el regidor de Promoció Econòmica, Eudald Sellarès, té com a objectiu rellançar el Passeig del Ter.

El circ serà protagonista a Manlleu aquest cap de setmana per partida doble. I és que, a banda de la fira, dissabte la ciutat també celebra la nit encantada, la de les botigues al carrer, i els comerços es guarniran seguint la mateixa temàtica. Obriran especialment des de les 8 del vespre fins a les 12 de la nit.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal