EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Xavier Perpinyà, campió del Trofeu Girbau de Tennis Taula

Xavier Perpinyà, campió del Trofeu Girbau de Tennis Taula..
última actualització: 17-05-2016 (16:55)
Xavier Perpinya Zarza, es va proclamar campió del I Trofeu Girbau de Tennis de Taula celebrat al Recinte del Vic T.T. En una final molt disputada es va imposar per 2-1 i 12-10 en el joc decisiu a Eudald Bover. El tercer classificat va ser J. Ramon Fernández que va vèncer a Carles Torres en el partit pel 3r i 4t lloc, mentre que Adam Juvert va ser el guanyador de la consolació.

Previ a l’acte de lliurament de trofeus es va fer la presentació dels equips del Girbau Vic TT que participaran a la Copa de la Reina, Campionat del món de veterans i Campionats d’Espanya Sub21, juvenil, infantil, aleví i benjamí.

En aquest acte hi van ser presents el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vic, Titi Roca, els directius de Girbau, Pere Girbau Bover, Mercè Girbau i Guillem Clofent així com el president del Vic Tennis Taula i diferents directius de l’entitat.
Titi Roca i Pere Girbau van lliurar al campió, Xavier Perpinya, el trofeu i una samarreta del primer equip del Girbau Vic T.T.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal