EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Tres corals de Manlleu en concert al Palau de la Música Catalana

Tres corals de Manlleu en concert al Palau de la Música Catalana..
última actualització: 11-05-2016 (19:12)
El diumenge 22 de maig la Coral de Músiques de Manlleu, amb seu al Mercat Municipal, El CarmeCanta, de l’escola El Carme, i la Coral de l’Institut del Ter actuaran al Palau de la Música Catalana en el marc del Projecte Clavé XXI
Enguany serà el segon any que les corals El CarmeCanta, la Coral de Músiques de Manlleu i la Coral de l’Institut del Ter, corals infantils i juvenils de Manlleu, participen en el projecte Clavé XXI, impulsat per la Fundació Orfeó Català - Palau de la Música Catalana i l’Ajuntament de Manlleu.

El projecte Clavé XXI és una iniciativa que reivindica la figura de Josep Anselm Clavé, tot enfortint i expandint la vocació de servei i la dimensió social i solidària del Palau i l'Orfeó. L'objectiu del projecte és fomentar la inclusió social a partir de l'educació musical d'infants i joves, des del convenciment del gran poder de transformació personal i social de la pràctica coral.

El Projecte Social, Clavé XXI, compta amb 63 formacions corals, amb infants i joves d’entitats socials i nens i nenes d’escoles de primària, del Districte de Ciutat Vella i d’altres barris de la ciutat de Barcelona i també d’altres poblacions de Catalunya, com Sabadell, Mataró, Manlleu i Banyoles, que impliquen un total de 1.250 cantaires.

Les corals Clavé XXI de Manlleu han col·laborat durant el curs escolar en diversos esdeveniments de la ciutat, com la inauguració del Badanadal o el cicle de conferències sobre la figura d’Anselm Clavé organitzat per la Biblioteca Municipal de Manlleu. Amb motiu d’aquest concert s’organitza una sortida en autocar a Barcelona per què les famílies dels nens i nenes puguin assistir al concert.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal