EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

’Arescolabuit’, l’art dels alumnes d’escoles i instituts a l’ACVic

’Arescolabuit’, l’art dels alumnes d’escoles i instituts a l’ACVic..
última actualització: 11-05-2016 (20:43)

Una trentena d’escoles i instituts han pres part a la cinquena edició del programa Art i Escola.A l’ACVic, s’ha inaugurat l’exposició que permet veure tan les peces artístiques creades pels alumnes, com els processos de creació seguits al voltant d’un tema comú, que aquesta vegada era el buit.

'Artescolabuit'. És el títol de l'exposició del cinquè programa ART I ESCOLA, que promouen l'AC Vic, centre d'arts contemporànies i el Centre de Recursos Pedagògics d'Osona. La mostra, que s'inaugurava aquest dijous, recull els projectes que han realitzat els 31 centres educatius que han participat en aquesta edició del programa, majoritàriament d'Osona, però també de sis comarques més. Els 2.700 alumnes participants i els seus professors han treballat, aquesta vegada, a partir del concepte del buit.

Elements escultòrics, dibuixos, pintures, relleus o objectes fets amb diferents materials són el resultat artístic del treball. Però l'exposició també deixa constància de com ha estat el procés de creació a cada centre. El projecte Art i Escola inclou l'assessorament al professorat, un àmbit que es vol potenciar de cara a la propera edició a partir de tallers impartits per especialistes i professors universitaris. L'exposició ART+ESCOLA+BUIT es pot visitar a l'AC Vic fins el dia 30 de juliol.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal