EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

El Manlleu femení guanya per la mínima l’Sferic Terrassa en el comiat de Ramon Anglada

El Manlleu femení guanya per la mínima l’Sferic Terrassa en el comiat de Ramon Anglada..
última actualització: 26-04-2016 (12:28)
Nova victòria del CP Manlleu a l’OK Lliga femenina. Les noies de Ramon Anglada van superar l’Sferic Terrassa per 3 a 2 en un partit en què, malgrat el resultat ajustat, van dominar.

No va ser fins al minut 7 quan Laura Barcons va inaugurar el marcador. L’alegria, però, va durar poc al Manlleu, ja que tan sols dos minuts més tard el conjunt visitant posava l’empat a 1 a l’electrònic. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

Un gran inici de la segona part per part de les manlleuenques va permetre a les locals marcar de dos gols en el marcador. Les dianes les van fer Judit Burgaya i Laura Barcons. Amb el marcador a favor, el Manlleu va jugar a plaer i va buscar augmentar la distància.

Tot i tenir el partit controlat, el gol a manca de tres minuts per al final de les egarenques va posar emoció, però el Manlleu va poder mantenir el 3 a 2 i sumar la dissetena victòria de la temporada que les deixa segones amb 55 punts.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal