EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Anna Casarramona deixa el CP Manlleu i fitxa pel Gijón

Anna Casarramona deixa el CP Manlleu i fitxa pel Gijón..
última actualització: 24-04-2016 (11:57)

La manlleuenca vol “marxar fora de casa” per primer cop, compaginant-ho amb els estudis

Si hi ha una jugadora insígnia al Club Patí Manlleu està clar que és Anna Casarramona. La capitana del conjunt manlleuenc, però, deixarà de ser-ho la temporada vinent i posarà rumb a Gijón per incorporar-se a les files de l’Hostelcur Gijón.
Amb només 22 anys, la jugadora manlleuenca ja és una de les referents a l’OK Lliga i en les darreres temporades ha estat un puntal pel conjunt manlleuenc, on es va formar. “És casa meva”, reconeix.
Casarramona, però, farà el pas “per aprofundir en l’experiència personal, per marxar fora de casa”, explica la manlleuenca, que vol deixar clar que “estic molt bé a Manlleu. No marxo perquè hi estigui a disgust sinó tot el contrari, però ara acabo la carrera i veig una oportunitat per marxar a fora. No he pogut fer-ho mai ni marxar d’Erasmus perquè l’hoquei em lligava i ara puc marxar i a més seguir jugant a hoquei en un equip que sempre m’ha agradat”.
La capitana manlleuenca ja fa temps que té lligams amb el club asturià, on ha fet de monitora d’un campus d’estiu durant els últims tres anys. “Conec diverses jugadores amb qui ja he estat a la selecció i a l’entrenadora també la conec molt”.
Casarramona es va formar a les categories inferiors del Manlleu i va destacar entre els equips on competia amb nois. Aquell fet li va permetre guanyar en tècnica i començar a destacar. La temporada 2009-10 va ser quan Casarramona va explotar. Tenia 15 anys i arribava a les files del Voltregà femení, fins llavors un equip a qui gairebé ningú podia fer ombra. Hi va estar quatre temporades però suficients com per guanyar 3 OK lligues, 2 copes d’Europa i 1 Copa de la Reina. Van ser quatre anys de creixement esportiu i personal per a Casarramona, que va decidir tornar al seu club de tota la vida l’estiu del 2013 fent una aposta personal per l’equip de casa que només feia una temporada que era a l’OK Lliga. Després de tres temporades al club manlleuenc i d’haver guanyat una Copa de la Reina i haver disputat dues fases finals europees (amb una final inclosa), Casarramona posarà rumb a un dels altres equips amb més palmarès de l’Estat espanyol com és el Gijón.
Amb la marxa de Casarramona confirmada –el club ho anunciarà aquest divendres– i la de l’entrenador Ramon Anglada, que tampoc seguirà, el club perd dos puntals en el seu primer equip femení.
Casarramona ara pensa a acabar de la millor forma possible la temporada en la qual encara opten al títol de lliga. “Lluitarem fins al final i ho donarem tot totes per veure si podem fer alguna cosa però ningú ens pugui dir que no hem lluitat”. “Estic molt contenta de la temporada que estem fent. Ningú s’esperava que arribéssim on hem arribat”, afegeix Casarramona. Aquest dissabte el conjunt manlleuenc, que és segon a sis punts del Voltregà, que és líder, rebrà la visita de l’Sferic Terrassa en el penúltim partit a casa per a Casarramona.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal