EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Jessed Hernández s’endú els quinzens Matxos a l’esprint

Jessed Hernández s’endú els quinzens Matxos a l’esprint..
última actualització: 19-04-2016 (21:21)

Arnau Jaumira
El mataroní va superar al torellonenc Ernest Ausiró a la meta després de 63 quilòmetres

Sembla impensable que una cursa de llarga distància es pugui decidir a l’últim instant. Diumenge va ser així i és que la quinzena edició de la cursa Pels Camins dels Matxos va guardar-se un explosiu final amb un esprint a vida o mort entre el mataroní, resident a Estana, Jessed Hernández i el torellonenc Ernest Ausiró, que defensava el títol, per endur-se la victòria.

Exhausts després de 63 quilòmetres de ruta i més de 3.400 metres de desnivell positiu, els dos atletes es van disputar la victòria en un esprint suïcida a l’entrada a la plaça de la Sardana de Torelló, des d’on la prova havia sortit 6 hores i 34 minuts abans.

La cursa, que va tornar a ser un èxit d’organització del Centre Excursionista Torelló i de més d’un centenar de voluntaris, va reunir 542 atletes que van prendre la sortida diumenge al matí.

Hernández i Ausiró van ser els dos únics supervivents del dur ritme que van anar imposant i que va fer criba entre els primers. Des de l’inici Hernández, Ausiró, Jonatan Mora, Lluís Ruiz, Dani Parés i Marc Carós tiraven del carro però el grup s’anava estirant i comprimint com un xiclet.

El duel però ja era entre Ausiró i Hernández. El torellonenc arribava primer a Bellmunt però Jessed Hernández recuperava i era primer al Puigsacalm. Llavors s’invertien els papers. Finalment des del retorn de Cabrera al pas pel Prat de la Vola, un dels punts més multitudinaris de la prova, els dos atletes van fer junts els prop de 18 quilòmetres restants.

Hernández i Ausiró van creuar la meta separats per un segon mentre que el tercer lloc va ser per Dani Parés. Marc Carós va ser quart mentre que Jonatan Mora acabava en cinquena posició.

En la classificació femenina no hi va haver lloc pel dubte. Carme Tort d’Artés es va endur la victòria sense deixar lloc al dubte fent gairebé tota la prova en solitari i revalidant el triomf que ja va aconseguir l’any passat, això sí, reduint el seu registre en més de mitja hora i deixant-lo en 8 hores i 30 minuts. La rodenca Isabel Castany va ser segona i la vallenca Marta Batalla va ser tercera.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal