EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Ferran Font deixarà el CP Vic la temporada que ve i jugarà a la lliga portuguesa

Ferran Font deixarà el CP Vic la temporada que ve i jugarà a la lliga portuguesa..
última actualització: 01-04-2016 (17:05)

Arnau Jaumira

El futur de Ferran Font s’allunya de Vic. El davanter voltreganès del conjunt vigatà jugarà les properes tres temporades a l’Sporting de Portugal, a Lisboa. La setmana pasada, Font i el seu representant van viatjar a Portugal per signar el contracte d’estrella que li ha preparat el conjunt lisboeta.
L’oferta econòmica, amb totes les despeses cobertes, era insuperable, com reconeixen des del club vigatà. El seu pare i representant, Joan Font, es va adreçar a la junta directiva la setmana passada per comunicar la intenció de no seguir al club i per buscar una solució a l’any de contracte que li queda amb el Club Patí Vic. “Li queda un any, però estic segur que trobarem una solució amistosa”, afirma el president vigatà, Miquel Altimiras.
El seu futur tècnic, Guillem Pérez, actual entrenador del Vendrell, coneix bé Font perquè ja l’havia entrenat quan era seleccionador espanyol Sub-20 al passat Mundial 2015 a Vilanova i la Geltrú i a l’Europeu 2014, precisament a Portugal.
L’Sporting haurà de solucionar l’excés de jugadors estrangers si es confirmen els fitxatges dels catalans Pedro Gil i Sergio Miras a banda del de Ferran Font. Sumats al brasiler Cacau i l’argentí Tuco serien cinc estrangers, però a les competicions portugueses només n’hi poden jugar quatre.
Font, que no vol parlar fins a finals de temporada, ara es troba a Itàlia concentrat amb la selecció Sub-23 que dirigeix Quim Paüls per disputar la Copa Llatina a Follonica juntament amb els també vigatans Jordi Burgaya i Martí Casas (que substitueix Roger Presas) i el voltreganès Ignacio Alabart. Aquest dijous a 2/4 de 8 del vespre debutaran contra França, divendres jugaran contra Portugal i dissabte, amb Itàlia.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal