EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

L’AEC Manlleu posa en marxa un concurs per dissenyar la mascota del club

L’AEC Manlleu posa en marxa un concurs per dissenyar la mascota del club..
última actualització: 18-03-2016 (16:15)

El concurs està destinat als infants i joves de Manlleu de 8 a 12 anys. Les propostes s’han de presentar abans del 29 d’abril de 2016.

L’Agrupació Esportiva i Cultural de Manlleu, amb el suport del servei d’Esports de l’Ajuntament, posa en marxa un concurs que té com a finalitat escollir la mascota de l’AEC Manlleu. Hi poden participar els nens i nenes de Manlleu d’edats compreses entre els 8 i 12 anys.

Els dibuixos presentats han de complir uns requisits de disseny concrets i estan subjectes a unes bases que es trobaran exposades als centres educatius de Manlleu i que també es poden trobar al web del club www.aecmanlleu.com i al de l’ajuntament.

El termini de presentació de les propostes s’acaba el 29 d’abril, moment en que un jurat escollirà les 10 millors propostes rebudes. Aquestes propostes finalistes s’exposaran al públic per a la seva votació. Les creacions es podran entregar a la secretaria de cada escola o a les oficines de l’AEC Manlleu, situades al Camp municipal d’Esports, en horari de tarda.

Hi haurà premis per a tots els participants, i premis especials pels finalistes i per a la proposta guanyadora.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal