EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

ESPAI OBERT A LES ENTITATS

Intercanvi entre gent gran i infants al centre obert de Taradell

Intercanvi entre gent gran i infants al centre obert de Taradell..
última actualització: 13-07-2013 (17:00)

L’objectiu de la trobada era que els infants del Centre Obert El Puntal coneguessin el Casal d’avis i també els costums, tradicions i hàbits de vida en què van créixer la gent gran del municipi.

Nota de premsa de la Mancomunitat La Plana

"El passat mes de juny, dins de la programació del taller d’estimulació cognitiva adreçat a gent gran de Taradell, es va portar a terme una activitat intergeneracional.

L’objectiu de la trobada era que els infants del Centre Obert El Puntal coneguessin el Casal d’avis i també els costums, tradicions i hàbits de vida en què van créixer la gent gran del municipi.

Les participants del taller, a través de una selecció de les seves pròpies fotografies, van explicar als més menuts com era la vida a Taradell fa més de 50 anys: com es feia la bugada i la higiene personal, com eren les fàbriques tèxtils o l’escola.

Transmissió de valors, d’estils de vida, d’història del municipi i d’una realitat que, després d’aquesta jornada, als nens i nenes els queda una mica més propera.

L’intercanvi entre petits i grans va ser molt vivencial i va permetre als 12 infants i a les 5 persones grans crear petits vincles. Vincles que els infants van plasmar posteriorment amb un dibuix.

L’activitat ha resultat ser tant profitosa que els seus organitzadors tenen la intenció de poder repetir l’experiència de cara al curs que vinent.

L’activitat s’emmarcava dins els tallers de memòria per a gent gran que l’Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana promouen al municipi des de fa més de 6 anys. Actualment s’hi fan dos tallers amb un total d’una vintena de participants."


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal