EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

SUCCESSOS

Set ferits en una topada entre tres vehicles a la ronda Nord de Granollers

Ha passat aquest diumenge cap a les 8 del vespre

Set ferits en una topada entre tres vehicles a la ronda Nord de Granollers..
última actualització: 03-10-2016 (12:33)

EL 9 NOU
Set persones han patit ferides de diverses consideració en una topada frontal que hi ha hagut aquest diumenge al vespre a la ronda Nord de Granollers. S’hi ha vist implicats tres vehicles i ha obligat a tallar la carretera en tots dos sentits durant una hora.

Quatre ferits menys greus i tres més de lleus. És el balanç de l’accident que hi ha hagut aquest diumenge al vespre a la ronda Nord de Granollers (la C-352), a l’altura del quilòmetre 20,5. Ha estat una topada frontal on s’hi han vist implicats dos turismes i un tot terreny.

Els quatre ferits menys greus han estat traslladats a l’Hospital General de Granollers. Els tres lleus, han estat portats a l’Hospital de Mollet.

Hi ha treballat quatre dotacions dels Mossos i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La carretera ha estat tallada en tots dos sentits durant una hora. Fins a les 10 del vespre, s’ha mantingut l’afectació a la calçada en sentit Canovelles, segons fonts del Servei Català del Trànsit.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal