EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

SUCCESSOS

Detingut un veí de l’Ametlla acusat de formar part d’una banda que tenia un gran conreu de marihuana en una nau de Sant Adrià

Els Mossos van trobar uns 78 quilos nets de droga valorats en uns 340.000 euros

Detingut un veí de l’Ametlla acusat de formar part d’una banda que tenia un gran conreu de marihuana en una nau de Sant Adrià..
última actualització: 02-10-2016 (17:32)

EL 9 NOU
Els Mossos han detingut quatre persones veïnes de l’Ametlla, Barcelona i Premià de Mar com a presumptes membres d’una banda organitzada que conreuava marihuana en una nau d’un polígon industrial de Sant Adrià del Besòs. Estan acusats dels delictes contra la salut pública i pertinença a grup criminal

Els Mossos han detingut quatre persones veïnes de l'Ametlla del Vallès, Premià de Mar i Barcelona per la seva presumpta relació amb una plantació de marihuana que s'ha localitzat en un nau industrial situada en un pológon de Sant Adrià del Besòs. Tenen entre 38 i 42 anys.

Tots quatre van ser enxampats a l'interior de la nau dimecres passat quan els Mossos hi van fer un escorcoll a partir de l'autorització del jutjat de Badalona que porta el cas. Hi estaven treballant vestits amb monos de treball i mascaretes.

La investigació va començar al juliol quan la policia catalana va tenir coneixement que hi podia haver una plantació de marihuana en aquesta nau situada al polígon Montsolís. La recerca policial va permetre reafirmar les sospites. També identificar diverses persones que entraven i sortien de les instal·lacions.

Finalment, dimecres passat es va fer un escorcoll a la nau. Estava dividida en en tres plantes habilitades per contenir una plantació a gran escala. Segons han informat els Mossos aquest diumenge, els agents van localitzar prop de 1.400 plantes de marihuana i diverses caixes de cabdells en procés d’assecament. En total, es van intervenir 260 quilos d’aquesta substància en brut. Suposaria uns 78 quilos nets que tindrien un valor en el mercat il·lícit de 340.000 euros, segons les dades dels Mossos.

Els detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge divendres passat. La investigació segueix oberta i no es descarten nous arrestos.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal