EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Més continguts i nous formats amb la renovació d’EL9NOU.CAT

Més continguts i nous formats amb la renovació d’EL9NOU.CAT..
última actualització: 03-10-2016 (11:00)

EL 9 NOU
El diari digital que estrena aquest dimarts EL 9 NOU augmentarà l’oferta de continguts amb noves seccions i nous apartats. A més, busca acostar-se als lectors promociant les vies de contacte i interacció.

9magazín
És una de les novetats. Un magazín que inclou seccions de cinema, oci, literatura, tendències o estil de vida. Vol oferir un contingut pausat que allunyi el lector del ritme de l’actualitat. No només es diferencia pel seu contingut sinó també pel seu disseny, amb un gran pes de la imatge. Els continguts traspassen les fronteres del Vallès Oriental.

Digues la teva
És un pas més de l’aposta d’EL 9 NOU per acostar-se als seus lectors, donar-los veu i respostes. Ja es va fer un primer pas posant en funcionament un WhatsApp i ara es completa amb aquesta secció de la web on els lectors poden fer arribar imatges, vídeos, comentaris, crítiques i notícies. També es facilitarà l’accés per posar-se en contacte amb els periodistes.

Fotogaleries
Són el mirall de la vitalitat de la gent de la comarca. Cada setmana s’hi incorporen galeries de fotografies d’alguns dels actes destacats que es fan al Vallès. El nou disseny facilita la navegació per les diferents galeries i des de la mateixa web es pot fer l’encàrrec per tenir una còpia en format digital o en paper de les fotografies.

Blogosfera
Sintetitza un dels objectius del nou diari digital, donar veu als lectors que tinguin un bloc i ajudar a crear comunitat. Les persones que tinguin un blog poden inscriure’l a la blogosfera, on automàticament es van incorporant tots els nous articles. Els continguts que puguin tenir un interès per a un màxim nombre de lectors s’incorporaran a la portada.

EL 9 TV i EL 9 FM
Des d’EL9NOU.CAT siguis on siguis es podrà veure i escoltar en directe els continguts d’EL 9 TV i EL 9 FM. A més hi haurà la programació, la informació de tots els programa i a través del servei a la carta es podran recuperar tots els programes ja emesos. Amb l’avantatge que s’ha dissenyat també per poder-los veure des de dispositius mòbils.






ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal