EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

EL 9 NOU estrena nou diari digital aquest dimarts

Canvia de disseny, s’hi incorporen noves seccions i fa una aposta per obrir-se a nous públics

EL 9 NOU estrena nou diari digital aquest dimarts..
última actualització: 03-10-2016 (7:00)

EL 9 NOU
Amb l’objectiu d’arribar a un públic encara més ampli, EL 9 NOU estrenarà dimarts que ve un nou diari digital.

Es tracta d’una nova web posada al dia, amb nous continguts i seccions perquè la gent pugui consultar i rebre tota la informació del Vallès Oriental des d’on vulgui i quan vulgui. La web serà un complement de l’edició en paper, que mantindrà continguts exclusius com fins ara: notícies, reportatges, entrevistes, anàlisi, opinió i interpretació.

Al nou diari digital EL9NOU.CAT, la imatge, el vídeo i l’àudio tindran un gran protagonisme. Però també tindran el paper de protagonista principal els lectors, que a través de la secció Digues la teva podran fer arribar a la redacció imatges, vídeos, comentaris i notícies perquè arribin a tothom.

Els lectors, després d’haver-se registrat, també podran fer comentaris a les notícies. El nou diari digital s’ha marcat l’objectiu de donar servei i convertir-se en una eina imprescindible per a la gent de la comarca. Per això s’informarà de manera puntual i rigorosa del temps i el trànsit, i es comptarà amb una agenda amb tots els actes. Una agenda que permetrà des de la publicació d’actes organitzats pels lectors fins a la compra d’entrades per a espectacles i activitats. A través de la web es podrà accedir a 9clics, un directori de comerços, restaurants, bars, professionals i serveis de tot el Vallès Oriental.

Entre les novetats del nou diari digital hi ha la blogosfera, que té com a objectiu fer d’altaveu de l’opinió dels blocs dels vallesans. Però també trencarà les fronteres territorials amb el 9magazín, un apartat amb un disseny atrevit i amb continguts variats que aniran des del cinema, la literatura, les tendències, estils de vida, les notícies curioses o la música.

Des d’EL9NOU.CAT es tindrà accés, a més, als continguts en directe i a la carta d’EL 9 TV i EL 9 FM. La secció de galeria de fotografies també estrenarà un nou disseny per continuar oferint la vitalitat de les comarques on s’edita EL 9 NOU a través dels actes culturals i festius programats per als cap de setmana.

La tendència dels consumidors dels diaris digitals és fer-ho cada vegada més des dels dispositius mòbils. Per això, en el disseny s’ha tingut molt en compte que s’adapti a la lectura des dels telèfons mòbils i les tauletes.

L’aposta del grup EL 9 NOU pel digital també es veurà amb el reforç de la seva presència a les xarxes socials, com Facebook o Twitter, on actualment ja supera la suma dels 46.500 seguidors. També s’ha creat un nou canal de YouTube on es podran veure algun dels continguts audiovisuals del diari. Amb la posada en funcionament del diari digital les redaccions d’EL 9 NOU d’Osona i Ripollès i EL 9 TV han fet un pas més per treballar plegats per treure el màxim rendiment de la capacitat de generar continguts multimèdia diferents als que actualment s’ofereixen en aquests mitjans.

En una segona fase i seguint la tendència dels grans diaris de qualitat de tot el món, els continguts d’EL9NOU.CAT seran de pagament excepte per als subscriptors d’EL 9 NOU, que hi tindran accés il·limitat. D’aquesta manera es vol reivindicar la feina periodística. Amb la posada en funcionament del nou diari digital, EL 9 NOU vol fer un pas més per consolidar el seu lideratge en el sector de la comunicació a Osona, el Ripollès i el Vallès Oriental.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal