EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Granollers reuneix per tercer any destacats activistes en la defensa dels drets humans

Granollers reuneix per tercer any destacats activistes en la defensa dels drets humans..
última actualització: 02-10-2016 (10:00)

Un grup de destacats activistes explicaran, la setmana vinent a Granollers, en primera persona la seva lluita en defensa dels drets humans a través de la lluita contra la pobresa, el suport als refugiats o contra la violència als barris.

Són els convidats en la tercera edició del Programa de Ciutats Defensores dels Drets Humans.

Els convidats d’aquesta tercera edició, que procedeixen de Síria, Palestina, Ruanda, el Brasil, Colòmbia, Honduras, Uganda, el Perú i la Xina, participaran en activitats a les escoles de la ciutat per apropar la seva experiència als alumnes de la ciutat.

L’activitat central a Granollers es farà dimecres, 5 d’octubre, al Museu de Granollers, on el metge psiquiatre palestí Essam Daod –fundador de l’organització Humanity Crew– i la periodista siriana Zaina Erhaim oferiran una conferència basada en la seva tasca de suport als refugiats que fugen dels conflictes al Mediterrani.

El programa portarà els activistes a 15 poblacions catalanes, i en el cas de Granollers, faran xerrades a les escoles Víctor Ochen, un ugandès fundador d’una entitat d’ajut a nenes violades i nens mutilats per la guerra, Vadelia Paulino, que treballa contra la pobresa i la violència en barris marginals del Brasil; Jeison Castaño, activista per la cau a Colòmbia, i Òscar Camps, Català de l’Any 2015 per la seva tasca de rescat de refugiats al Mediterrani.

EXILI SIRIÀ

El drama de la crisi humanitària desencadenada pels conflictes bèl·lics és l’eix de l’exposició fotogràfica “Síria camí de l’exili”, que fins al dia 9 d’octubre es pot veure a la plaça de la Corona de Granollers. La mostra consta de 24 imatges preses pel fotoperiodista David González. L’autor de les imatges va acompanyar diferents grups de persones refugiades al llarg de l’anomenada “ruta dels Balcans” entre els mesos de gener i març d’aquest any. El recorregut els portava des de l’illa grega de Lesbos fins a les fronteres de Macedònia, Sèrbia, Croàcia, Eslovènia i Àustria. Les paraules dels refugiats en diferents trams i moments del viatge construeixen, amb les fotografies, un relat d’aquest recorregut, marcat per la por, el camí, l’espera i el futur.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal