EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Granollers designa deu persones per formar part del Consell de Ciutat

El consell es reunirà tres vegades l’any

Granollers designa deu persones per formar part del Consell de Ciutat..
última actualització: 28-09-2016 (10:37)

EL 9 NOU
El Ple de l’Ajuntament de Granollers ha aprovat els noms de les deu persones que formaran part del Consell de Ciutat, un dels organismes assessors de participación sectorial i territorial.

Tots els grups municipals van votar a favor de les deu persones proposades que són Amadeu Barbany, Anna Pi, David Lorente, Fina Jerez, Gemma Corbera, Marta Estrada, Martí Nadal, Montse Barceló, Oriol Altimira i Santi Puig.

El consell el formaran 45 persones, entre les quals l'alcalde, Josep Mayoral que n'és el president. També la primera tinent d'alcalde, Alba Barnusell, Rudy Benza, del PSC; Àlex Sastre, de CiU; Dolors Martínez (ERC), Roberto Carmany (C's), Josep M. Gontan (Crida-CUP) i José Maria Moya (PP).

La resta de membres del consell es van designar mitjançant un sorteig aleatori a partir de la base de dades de persones més grans de 18 anys (10 persones), de la base d'associacions de veïns (1/3 del total) i de la base dades d'entitats (10 entitats).


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal