EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

La Diputació concedeix un ajut de més d’un milió per fer un col·lector a Santa Eulàlia

La Diputació concedeix un ajut de més d’un milió per fer un col·lector a Santa Eulàlia..
última actualització: 27-09-2016 (18:43)

EL 9 NOU
La Diputació ha concedit un ajut de 1.086.628 euros a l’Ajuntament de Santa Eulàlia per a la construcció del col·lector del Torrent de les Tres Pedres, una obra llargament reivindicada.

El futur clavegueram connectarà amb els barris de la Primavera, els Ametllers, Can Met, Can Maset i el Camí de la Serra amb el sistema de sanejament que actualment passa pel barri del Rieral.

Amb aquesta obra, es resoldrà una problemàtica mediambiental que arrossega el poble des de fa més d’una dècada.

El nou col·lector funcionarà per gravetat i amb els diàmetres dimensionats per tal de desaiguar el conjunt d’aquests barris. En comunicat, l’Ajuntament recorda que l’actual sistema funciona per bombeig, a través d’una canalització provisional que es va haver de fer d’urgència a principis de l’any 2011 arran d’un suposat abocament incontrolat d’aigües residuals.

Segons l’Ajuntament, l’ajut econòmic culmina més d’un any de gestions amb l’Agència Catalana de l’Aigua, el Consorci del Besòs i la Diputació. Les obres començaran l’any vinent.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal