EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

El polígon Jordi Camp de Granollers guanya competitivitat amb la xarxa de fibra òptica

El polígon Jordi Camp de Granollers guanya competitivitat amb la xarxa de fibra òptica..
última actualització: 25-09-2016 (21:23)

Les empreses del polígon Jordi Camp de Granollers ja disposen de connexió de fibra òptica, un cop acabat el desplegament dut a terme durant l’estiu.

La implantació de la xarxa ha estat una iniciativa de l’Associació d’Empresaris i Propietaris del Polígon amb el suport de l’Ajuntament –que ha facilitat la gestió i el tràmit dels permisos necessaris– i la patronal Pimec.

Amb el desplegament, els set polígons industrials de la ciutat ja estan connectats a la xarxa de fibra òptica, que permet millorar la productivitat de les empreses i consolidar-ne la competitivitat.

El desplegament ha anat a càrrec de l’operador privat Adamo Telecom. “Era una reivindicació històrica”, recorda el president de l’associació empresarial, Joan Grau. Aquesta entitat es va constituir el 2015 i ja té un centenar d’empreses associades, que també tenen estalvis energètics i altres serveis comuns.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal