EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

ESPAI OBERT ALS LECTORS

Laura Esbrí, de Cardedeu, cinquena a la marató de patinatge de Pamplona

Laura Esbrí, de Cardedeu, cinquena a la marató de patinatge de Pamplona..
última actualització: 15-09-2015 (17:45)

Informació sobre el cinquè lloc que Laura Esbrí, de Cardedeu, ha aconseguit a la setena marató per a patinadors que s’ha disputat entre Pamplona i Puente de la Reina i que està considerada una de les més dures del món.

Laura Esbrí, patinadora de Cardedeu, ha aconseguit una brillant cinquena posició a la VII edició de la Maratò per a patinadors Pamplona-Puente la Reina, que amb els seus 42,195 quilòmetres està considerada la marató sobre patins més dura del món.

A la prova, hi han participat 368 patinadors i patinadores vinguts des de França, Anglaterra, Bèlgica, Estats Units, Nova Zelanda, Noruega, Portugal i Espanya.

La categoria masculina ha estat dominada pel corredor Frances Guillaume de Mallevoue, seguit del espanyol Patxi Peula, metre que la categoria femenina, va estar dominada per la navarresa Maite Ancin seguida per Clemence Halbout i Juliette Poudebat de la federació francesa, La asturiana Sheila Posada i la cardedeuenca Laura Esbrí, que ha acabat cinquena.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal